Giriş Kayıt
Luke Zarzecki

Luke Zarzecki


Oyuncu, Editör, Yapımcı, Editör

Luke Zarzecki, oyuncu, editör, yapımcı, editör.

Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 4.9 461
2012 Komedi Oyuncu 6.5 38
2010 Dram Oyuncu    
2008 Dram Yapımcı
Oyuncu
Editör
7.9 45
2006 Aile Editör 6.2 18
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019