Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu.

Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.5 (76 Oy)
  • Currently 190.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.9 2,997
2018 Komedi Oyuncu 7.0 622
2017 Komedi Oyuncu 7.5 2,838
2017 Komedi Oyuncu 5.2 289
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,187
2016 Dram Oyuncu 6.4 68
2016 Komedi Oyuncu 5.6 2,097
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 11
2015 Macera Oyuncu 7.1 5,603

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.7 12,071
2014 Komedi Oyuncu 6.7 246
2014 Komedi Oyuncu 7.6 26,311
2014 Komedi Oyuncu 6.1 5,013
2013 Dram Oyuncu 8.0 7,203
2013 Komedi Oyuncu 8.2 6,225
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 166
2012 Dram Oyuncu 7.6 4,849

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 265,988
2012 Komedi Oyuncu 4.1 278
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.7 333
2011 Dram Oyuncu 5.6 696
2011 Komedi Oyuncu 7.7 17,573
2011 Macera Oyuncu 9.2 80,968
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,524
2010 Dram Oyuncu 6.1 436
2008 Dram Oyuncu 7.1 812

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 762

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 551
2008 Komedi Oyuncu 3.1 14
2008 Dram Oyuncu 4.5 54
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.2 120
2007 Komedi Oyuncu 6.2 132
2006 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,228
2006 Dram Oyuncu 7.5 539
2006 Romantik Oyuncu 2.9 39
2006 Dram Oyuncu 3.7 156
2005 Dram Oyuncu 6.8 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018