Giriş Kayıt
John South

John South


Kameraman

John South, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Kameraman 8.2 6,655
2010 Reality-TV Kameraman 6.1 44
2009 Dram Kameraman 6.0 236
2007 Komedi Kameraman 5.7 2,126
2006 Komedi Kameraman 5.6 294
2004 Komedi Kameraman 5.8 5,605
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018