Giriş Kayıt
Pako Revueltas

Pako Revueltas (47)


Oyuncu

Pako Revueltas, 18 Ocak 1971 Zierbena, Vizcaya, País Vasco, İspanya doğumlu oyuncu.

Sapos y culebras (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1971
Doğum Yeri: Zierbena, Vizcaya, País Vasco, İspanya
Diğer Bir İsmi: Paco Revueltas
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Gerilim Oyuncu 6.3 5,283
2014 43 Dram Oyuncu 6.0 6
2009 38 Dram Oyuncu 7.2 748
2001 Oyuncu 7.4 1,057
2000 Oyuncu 5.6 563
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018