Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (41)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Zorlu Arayış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucizeler Parkı
2019 Animasyon Müzik 5.7 538

Suikastçı
2017 40 Aksiyon Müzik 6.2 56,305

Tam Gaz
2017 40 Aksiyon Müzik 7.6 350,462

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 6.1 520,515
2015 Belgesel Müzik 9.3 2,992
2014 37 Aksiyon Müzik 7.6 376,548
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 856
2014 Dram Müzik 7.2 13,834
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.1 2,968

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.7 699,960

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 7.0 229,691
2012 35 Belgesel Müzik 8.0 12,417

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 108,838
2011 34 Macera Müzik 7.0 218,395

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 93,149

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 24,571

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 334,239

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.4 100,882
2009 32 Komedi Müzik 7.1 30,074

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 44,813

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.4 1,400
2008 Komedi Müzik 7.6 5,504

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.9 62,524

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 7.0 53,706

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 8.0 13,754

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.4 104,912

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 32,425

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.5 14,809
2006 29 Dram Müzik 7.6 551
2006 29 Komedi Müzik 6.8 10,258
2006 29 Dram Müzik 6.7 871
2006 29 Aksiyon Müzik 5.5 5,062

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.8 3,696

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.2 1,176,446
2004 Belgesel Müzik 8.0 747

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.9 78,249

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 8.9 1,469,624

Zorlu Arayış
2003 Aksiyon Müzik 4.7 5,644

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 156,118

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.1 42,103

Orada Olacağım
2003 26 Komedi Müzik 6.5 1,360

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.7 1,329,019

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.4 36,658

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Müzik 6.6 5,078
1998 21 Dram Müzik 6.3 1,972
1996 19 Suç Müzik 6.3 249
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019