Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (41)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Zorlu Arayış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucizeler Parkı
2019 Animasyon Müzik    

Suikastçı
2017 40 Aksiyon Müzik 6.2 50,570

Tam Gaz
2017 40 Aksiyon Müzik 7.6 324,451

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 6.1 493,539
2015 Belgesel Müzik 9.4 1,090
2014 37 Aksiyon Müzik 7.6 364,546
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 Dram Müzik 7.2 13,650
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.1 2,663

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.7 677,311

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 7.0 222,489
2012 35 Belgesel Müzik 8.0 11,051

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 101,539
2011 34 Macera Müzik 7.0 214,136

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 91,114

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 23,376

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 322,501

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.4 99,223
2009 32 Komedi Müzik 7.1 26,769

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 43,566

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.4 1,232
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.9 61,111

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 7.0 52,448

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 8.0 12,904

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.4 101,824

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 31,814

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.5 14,511
2006 29 Dram Müzik    
2006 29 Komedi Müzik 6.8 9,690
2006 29 Dram Müzik 6.6 821
2006 29 Aksiyon Müzik 5.5 4,735

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.8 3,473

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.3 1,144,013
2004 Belgesel Müzik 8.0 529

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.8 76,661

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 8.9 1,422,105

Zorlu Arayış
2003 Aksiyon Müzik 4.7 5,375

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 153,651

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.1 41,503

Orada Olacağım
2003 26 Komedi Müzik 6.6 1,317

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.7 1,285,732

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.4 36,124

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Müzik    
1998 21 Dram Müzik 6.2 1,817
1996 19 Suç Müzik 6.4 233
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,700) Suits (1,638) The Sinner (1,501) Shameless (1,399) Fear the Walking Dead (1,253) La Casa de Papel (1,228) Castle Rock (1,159) Mayans M.C. (1,140) Bodyguard (1,123) The 100 (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018