Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (45)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Zorlu Arayış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzücüler
2022 45 Biyografi Müzik 7.5 7,210

Canavar
2022 45 Macera Müzik 5.6 18,882

Dün Gece Soho'da
2021 44 Dram Müzik 7.1 136,835
2021 44 Aksiyon Müzik 5.6 2,231

David Attenborough: Gezegenimizden Bir Yaşam
2020 43 Belgesel Müzik 8.9 154

Arşiv
2020 43 Dram Müzik 6.3 22,682
2020 43 Aile Müzik 7.5 6

Bir Ay Masalı
2020 43 Animasyon Müzik 6.3 22,718

Balon Pilotları
2019 42 Aksiyon Müzik 6.6 34,031
2019 Belgesel Müzik 8.2 367
2019 Belgesel Müzik 9.3 43,794

Mucizeler Parkı
2019 42 Animasyon Müzik 5.8 12,074
2018 41 Dram Müzik 6.5 11,741

Suikastçı
2017 40 Aksiyon Müzik 6.2 83,500

Tam Gaz
2017 40 Aksiyon Müzik 7.6 537,400

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 5.9 685,681
2015 Belgesel Müzik 9.2 4,157
2014 37 Aksiyon Müzik 7.5 491,339
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916
2014 Dram Müzik 7.1 14,849
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.0 3,337

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.7 825,811

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 6.9 283,502
2012 35 Belgesel Müzik 7.9 13,899

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 132,216
2011 34 Macera Müzik 6.9 254,180

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 107,595

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 33,459

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 427,059

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.3 112,337
2009 32 Komedi Müzik 7.0 34,709

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 58,340

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.3 1,593
2008 Komedi Müzik 7.6 6,498

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.8 72,632

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 6.8 59,276

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 7.9 14,567

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.4 127,222

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 36,089

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.4 16,758
2006 29 Dram Müzik 7.5 631
2006 29 Komedi Müzik 6.6 10,861
2006 29 Dram Müzik 6.6 1,011
2006 29 Aksiyon Müzik 5.4 5,586

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.7 4,080

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.2 1,465,850
2004 Belgesel Müzik 8.0 1,099

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.8 90,669

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 9.0 1,838,462

Zorlu Arayış
2003 Aksiyon Müzik 4.6 6,407

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 177,157

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.0 47,857

Orada Olacağım
2003 26 Komedi Müzik 6.4 2,048

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.8 1,659,881

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.6 40,456

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Müzik 6.4 6,216
1998 21 Dram Müzik 6.2 2,254
1996 19 Suç Müzik 6.1 304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022