Giriş Kayıt
Miles Teller

Miles Teller (35)


Oyuncu, Yapımcı

Miles Teller, 20 Şubat 1987 Downingtown, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Eylül ayında Keleigh Sperry ile evlendi.

Whiplash (2014), Top Gun: Maverick (2022), Vurguncular (2016), Şu An Muhteşem (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1987
Doğum Yeri: Downingtown, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
7.6 (52 Oy)
  • Currently 152.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 35 Aksiyon Oyuncu 8.4 438,268
2022 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.7 18,829
2022 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,784
2021 34 Animasyon Oyuncu    
2019 Suç Oyuncu 7.3 9,468

Korkusuzlar
2017 30 Biyografi Oyuncu 7.6 70,569
2017 30 Biyografi Oyuncu 6.6 14,154
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2016 29 Biyografi Oyuncu 6.8 27,882

Vurguncular
2016 29 Komedi Oyuncu 7.1 221,113

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 123,541
2016 29 Komedi Oyuncu 5.2 23,661

Fantastik Dörtlü
2015 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 168,216

Kuralsız
2015 28 Macera Oyuncu 6.2 239,352
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,789
2014 27 Dram Oyuncu 8.5 854,870

İki Gecelik Aşk
2014 27 Komedi Oyuncu 6.3 71,126

Uyumsuz
2014 27 Macera Oyuncu 6.6 461,603
2014 Komedi Oyuncu 5.6 310
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,225

Müzmin Bekarlar
2014 27 Komedi Oyuncu 6.1 104,044

Şu An Muhteşem
2013 26 Komedi Oyuncu 7.1 154,923

Çılgın Doğumgünü
2013 26 Komedi Oyuncu 5.8 75,287
2012 25 Komedi Oyuncu 6.6 212,111
2011 24 Komedi Oyuncu 5.8 50,517

Mutluluğun Peşinde
2010 23 Dram Oyuncu 7.0 49,788
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408
1998 News Oyuncu 3.1 2,224
1996 News Oyuncu 3.9 572
1981 News Oyuncu 3.5 2,515
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
- Dram Oyuncu    
- Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022