Giriş Kayıt
Stella Maeve

Stella Maeve (29)


Oyuncu, Dublör

Stella Maeve Johnston, 14 Kasım 1989 Nyack, New York, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

The Runaways (2010), The Magicians (2015), Starlet (2012), Dark Summer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stella Maeve Johnston
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1989
Doğum Yeri: Nyack, New York, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Konser
2017 28 Komedi Oyuncu 4.8 2,179
2016 27 Dram Oyuncu 5.4 773
2015 26 Korku Oyuncu 4.3 2,951
2015 26 Gerilim Dublör
Oyuncu
6.0 428
2015 Dram Oyuncu 7.6 31,838
2014 25 Komedi Oyuncu 6.3 113

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,951
2014 25 Komedi Oyuncu 4.3 221
2013 24 Komedi Oyuncu 7.0 48
2013 Dram Oyuncu 3.8 8
2013 Dram Oyuncu 7.3 3,619
2012 23 Dram Oyuncu 6.8 6,068
2012 23 Dram Oyuncu 4.3 1,361
2010 21 Biyografi Oyuncu 6.6 43,179
2009 20 Suç Oyuncu 5.6 1,140
2009 20 Komedi Oyuncu 5.8 962

Brooklyn'in Kralı
2009 20 Suç Oyuncu 6.7 57,120
2009 Dram Oyuncu 5.8 25
2008 19 Komedi Oyuncu 5.5 1,798
2007 18 Komedi Oyuncu 6.0 2,931

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 135,095

Transamerika
2005 16 Macera Oyuncu 7.4 38,664

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 364,330
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,423
1999 Suç Oyuncu 8.0 65,251
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018