Giriş Kayıt
Tim Despic

Tim Despic (45)


Müzisyen, Müzisyen

Tim Despic, 21 Kasım 1978 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu müzisyen, müzisyen.

Soygun (2015), Fall (2022), Final Score (2018), Özel Kargo (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1978
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Gerilim Müzik 6.4 20,367
2019 41 Aksiyon Müzik 4.8 7,639
2018 40 Aksiyon Müzik 5.8 14,073
2017 39 Aksiyon Müzik 5.8 2,332

Özel Kargo
2016 38 Aksiyon Müzik 4.6 9,882

Soygun
2015 37 Aksiyon Müzik 6.1 32,417

Penguen Kral
2012 34 Macera Müzik 6.7 332
2012 34 Belgesel Müzik 5.8 79
2009 31 Belgesel Müzik 8.0 28
2009 31 Dram Müzik 6.2 2,197
2007 29 Dram Müzik 5.3 415
2007 29 Dram Müzik
Müzik
6.4 213

Sağdıç
2005 27 Komedi Müzik
Müzik
5.9 3,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024