Giriş Kayıt
Robert Wolff

Robert Wolff


Müzisyen, Sesler

Robert Wolff, müzisyen, sesler.

The Post (2017), (2012) Lincoln (2012), (2011) TenTen'in Maceraları (2011), (2013) Kitap Hırsızı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Wolf | Bob Wolfe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Müzik 7.2 105,695

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Müzik 7.2 454,269
2016 Macera Müzik 6.4 68,632

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Müzik 8.0 778,143

Kitap Hırsızı
2013 Dram Müzik 7.6 118,258
2013 Biyografi Müzik 6.9 4,602
2012 Biyografi Müzik 7.4 227,450

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Müzik 6.8 191,554

Savaş Atı
2011 Dram Müzik 7.2 135,385

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Müzik 7.3 201,366

Önce Hayat
2010 Dram Sesler 7.1 1,244

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Müzik 7.8 535,504

Evet, İstiyorum!
2008 Komedi Sesler 6.6 399

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Müzik 5.0 35,777

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Müzik 4.7 108,601

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Müzik 7.3 130,677

Aman Tanrım
2007 Komedi Müzik 5.4 129,848
2006 Dram Sesler 7.0 39,967

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Müzik 5.8 34,337
2006 Biyografi Müzik 6.6 3,357

Yenilmez
2006 Biyografi Sesler 7.1 60,252

Canavar Ev
2006 Animasyon Müzik 6.6 88,754

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Müzik 7.4 131,088

Münih
2005 Dram Müzik 7.6 197,802

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Müzik 6.9 337,721

Cesur Civciv
2005 Animasyon Müzik 5.8 77,529

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Müzik 6.5 385,139

Çevirmen
2005 Gizem Müzik 6.4 92,964

Komando Dadı
2005 Aksiyon Müzik 5.6 79,823

Köy
2004 Dram Müzik 6.5 226,386
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019