Giriş Kayıt
Samantha Beaulieu

Samantha Beaulieu


Oyuncu

Samantha Beaulieu, oyuncu.

(2016) Eyvah Annem Dağıttı! (2016), (2016) Yüce Adalet (2016), (2011) Teksas Ölüm Tarlası (2011), (2009) Hurricane Season (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,233

Yüce Adalet
2016 Dram Oyuncu 6.2 18,181

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Oyuncu 6.2 96,089
2016 Suç Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.4 16,207

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 107,360

Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 10,283
2014 Suç Oyuncu 6.8 11,867

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 537,713
2012 Dram Oyuncu 5.0 564

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 17,037
2010 Dram Oyuncu 6.0 1,304
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,244
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,412

Sislerin İçinden
2009 Suç Oyuncu 6.1 14,857

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,256

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4.7 36,837
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018