Giriş Kayıt
Andy Kugler

Andy Kugler (41)


Kameraman, Sanat Bölümü

Ondrej Kugler, 05 Ekim 1977 Prague, Çekoslavakya doğumlu kameraman, sanat bölümü.

Hannah Montana (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ondrej Kugler
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1977
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 412
2012 35 Macera Kameraman 6.1 378
2010 33 Dram Kameraman 6.3 16,117
2010 33 Gerilim Kameraman 4.0 679
2010 33 Belgesel Kameraman 7.8 6,980
2009 Game-Show Kameraman 7.5 7,562

Hannah Montana
2009 32 Komedi Kameraman 4.4 36,364
2008 31 Biyografi Kameraman 6.9 651
2008 31 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,807
2005 28 Komedi Çeşitli 5.2 2,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019