Giriş Kayıt
Mark Tomlinson

Mark Tomlinson


Kameraman, Sanat Bölümü

Mark Tomlinson, kameraman, sanat bölümü.

(2014) Yaban (2014), (2006) Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), (2007) Spiral (2007), (2012) Motel Hayatı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Kameraman 6.9 33,985
2016 Komedi Kameraman 4.7 1,035
2015 Fantastik Kameraman 5.0 1,775

Yaban
2014 Macera Kameraman 7.1 107,019
2013 Komedi Kameraman 5.6 3,332

Motel Hayatı
2012 Dram Kameraman 6.0 3,234

Kayıp
2012 Dram Kameraman 5.9 38,627

Senin İçin
2011 Dram Kameraman 6.8 16,514

Aşk Nehri
2010 Dram Kameraman 5.9 2,698

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Kameraman 6.5 15,443
2009 Macera Kameraman 4.0 2,622

Alacakaranlık
2008 Dram Kameraman
Sanat Bölümü
5.2 383,032

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,044

Öldür.com
2008 Suç Sanat Bölümü
Kameraman
6.2 44,536
2008 Aile Kameraman 5.2 80
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 38,357

Özgürlük Yolu
2007 Macera Kameraman 8.1 509,657

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,223

Vadideki Işık
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,016
2007 Dram Kameraman 6.5 3,419

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Kameraman 7.4 5,301
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 27,156

Koruyucu
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 81,812

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Kameraman 6.8 19,324
2006 Komedi Kameraman 4.8 554
2005 Komedi Kameraman 5.7 616
2005 Komedi Kameraman 6.0 885

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 83,269
2005 Komedi Kameraman 6.1 1,363

Kızkardeşler
2005 Dram Kameraman 6.2 899
2004 Gerilim Kameraman 5.2 1,314
2004 Suç Kameraman 7.3 28,799
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018