Giriş Kayıt
Mark Tomlinson

Mark Tomlinson


Kameraman, Sanat Bölümü

Mark Tomlinson, kameraman, sanat bölümü.

(2014) Yaban (2014), (2006) Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), (2007) Spiral (2007), (2012) Motel Hayatı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Kameraman 6.9 35,756
2016 Komedi Kameraman 4.8 1,052
2015 Fantastik Kameraman 5.0 1,789

Yaban
2014 Macera Kameraman 7.1 108,094
2013 Komedi Kameraman 5.6 3,360

Motel Hayatı
2012 Dram Kameraman 6.0 3,269

Kayıp
2012 Dram Kameraman 5.9 38,914

Senin İçin
2011 Dram Kameraman 6.8 16,584

Aşk Nehri
2010 Dram Kameraman 5.8 2,752

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Kameraman 6.5 15,516
2009 Macera Kameraman 4.1 2,648

Alacakaranlık
2008 Dram Kameraman
Sanat Bölümü
5.2 386,928

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,199

Öldür.com
2008 Suç Sanat Bölümü
Kameraman
6.2 44,828
2008 Aile Kameraman 5.2 80
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 38,600

Özgürlük Yolu
2007 Macera Kameraman 8.1 514,936

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,276

Vadideki Işık
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,023
2007 Dram Kameraman 6.5 3,451

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Kameraman 7.3 5,352
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 27,343

Koruyucu
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 82,227

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Kameraman 6.8 19,502
2006 Komedi Kameraman 4.7 563
2005 Komedi Kameraman 5.7 617
2005 Komedi Kameraman 6.0 888

Halka 2
2005 Korku Kameraman 5.4 83,971
2005 Komedi Kameraman 6.1 1,368

Kızkardeşler
2005 Dram Kameraman 6.2 902
2004 Gerilim Kameraman 5.2 1,340
2004 Suç Kameraman 7.2 28,899
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019