Giriş Kayıt
Jonathan Samuels

Jonathan Samuels (38)


Oyuncu

Jonathan Vincent Samuels, 19 Ocak 1980 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Kara Şövalye (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Vincent Samuels
Doğum Tarihi: 19 Ocak 1980
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Şövalye
2008 28 Aksiyon Çeşitli 9.0 1,953,219

Hapishane Muhabbeti
2006 26 Komedi Oyuncu 6.0 20,673

Ayrılık
2006 26 Komedi Oyuncu 5.8 112,422

Göl Evi
2006 26 Dram Oyuncu 6.8 125,237

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 412,052
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,411) The 100 (2,221) Castle Rock (1,927) Sharp Objects (1,886) La casa de papel (1,798) Preacher (1,625) The Sinner (1,036) Vikings (1,004) Friends (773) Westworld (699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018