Giriş Kayıt
Andrew Davis

Andrew Davis


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Andrew Davis, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Shadow of Fear (2004), Husbands (2011), Miss Dial (2013), Opposite Day (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew M. Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 4.5 1,335
2013 Gerilim Kameraman 3.6 188
2013 Komedi Kameraman 6.2 742
2011 Komedi Kameraman 7.9 697
2011 Dram Kameraman
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.1 369
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 14
2010 Macera Görüntü Yönetmeni 5.6 39
2009 Komedi Kameraman 4.3 637
2009 Kısa Metraj Kameraman    
2008 Dram Kameraman 6.0 34
2004 Gerilim Kameraman 5.2 1,239

Celladın Laneti
2003 Korku 0 5.0 2,153
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018