Giriş Kayıt
Andrew Davis

Andrew Davis


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Andrew Davis, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Shadow of Fear (2004), Husbands (2011), Miss Dial (2013), Opposite Day (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew M. Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 4.5 1,702
2013 Gerilim Kameraman 3.6 220
2013 Komedi Kameraman 6.1 778
2011 Komedi Kameraman 7.7 749
2011 Dram Kameraman
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.1 406
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.9 15
2010 Macera Görüntü Yönetmeni 5.6 45
2009 Komedi Kameraman 4.3 721
2009 Kısa Metraj Kameraman 8.2 95
2008 Dram Kameraman 5.8 45
2004 Gerilim Kameraman 5.2 1,317

Celladın Laneti
2003 Korku 0 5.0 2,325
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018