Giriş Kayıt
Cat Deakins

Cat Deakins (42)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Cat Deakins, 19 Nisan 1976 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Missed Connections (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1976
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 36 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 264
2009 33 Komedi Kameraman 4.9 620
2008 32 Kısa Metraj Kameraman 7.7 33
2006 Komedi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.3 90
2004 28 Belgesel Kameraman 7.8 2,362
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019