Giriş Kayıt
Shanga Parker

Shanga Parker


Oyuncu

Shanga Parker, oyuncu.

One Last Time (2012) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kyle Parker | S. Kyle Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.6 266,527
2013 Komedi Oyuncu 6.1 464
2012 Komedi Oyuncu 2.0 374
2011 Komedi Oyuncu 6.1 8,363
2010 Dram Oyuncu 6.0 291

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 87,466
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018