Giriş Kayıt
Deborah Read

Deborah Read


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Deborah Read, yönetmen asistanı, yapımcı.

The 79th Annual Academy Awards (2007), The 80th Annual Academy Awards (2008), The 76th Annual Academy Awards (2004), The 78th Annual Academy Awards (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Reality-TV Yönetmen Asistanı 6.8 753
2014 Reality-TV Yapımcı 5.0 1,023
2012 Yönetmen Asistanı 7.2 604
2010 Reality-TV Yapımcı 4.8 543
2008 Yönetmen Asistanı 6.8 1,405
2007 Yönetmen Asistanı 7.3 1,345
2006 Müzik Yönetmen Asistanı 6.7 1,037
2005 Müzik Yönetmen Asistanı 6.1 1,075
2004 Müzik Yönetmen Asistanı 6.4 1,161
2003 Yönetmen Asistanı 6.3 931
2003 Game-Show Yapımcı 3.2 4,163
2002 Game-Show Yapımcı 3.1 5,372
2001 Belgesel Yönetmen Asistanı 6.2 687
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019