Giriş Kayıt
Paul Schwake

Paul Schwake


Yapımcı

Paul Schwake, yapımcı.

(2013) Dünya Savaşı Z (2013), (2013) Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), (2011) Görevimiz Tehlike 4 (2011), (2010) İz Peşinde (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Yapımcı 6.4 229,789

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Yapımcı 6.2 113,360

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 544,968

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Yapımcı 7.7 442,020

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Yapımcı 5.8 164,294

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Yapımcı 5.8 33,465
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 280,469

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Yapımcı 7.4 422,371

İz Peşinde
2010 Macera Yapımcı 7.6 279,779

Vahşi Doğa
2008 Komedi Yapımcı 5.3 19,979

Yargısız İnfaz
2007 Dram Yapımcı 6.8 51,844
2006 Komedi Yapımcı 7.0 73,155
- Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019