Giriş Kayıt
Selma Ergeç

Selma Ergeç (40)


Oyuncu

Selma Ergeç, 31 Ekim 1978 Hamm, Almanya doğumlu oyuncu.

Yaşamayanlar (2018), Sis ve Gece (2007), Ses (2010), Muhteşem Yüzyıl (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1978
Doğum Yeri: Hamm, Almanya
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.76 m
5.7 (15 Oy)
  • Currently 114.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.5 1,567

Kanlı Girdap
2017 39 Korku Oyuncu 5.4 58
2016 Dram Oyuncu 7.9 3,005
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,058
2014 Dram Oyuncu 5.9 143
2013 35 Dram Oyuncu 5.8 703
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,140
2010 32 Korku Oyuncu 5.1 884
2007 29 Macera Oyuncu 7.0 1,072
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,879
2006 28 Dram Oyuncu 7.4 3,441
2006 28 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,266
2002 Komedi Oyuncu 5.7 366
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019