Giriş Kayıt
Robert Menzies

Robert Menzies


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Robert Menzies, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Palyaço (2014), The Last Laugh (2019), Hit by Lightning (2014), Sokağın Sonundaki Ev (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 5.6 3,163
2017 Dram Yapımcı 5.4 4,200

Evdeki Hayalet
2016 Korku Yapımcı 4.6 9,348
2016 Biyografi Yapımcı 6.8 124
2016 Korku Yapımcı 5.4 13,138
2016 Gerilim Yapımcı 5.8 110
2015 Korku Yapımcı 5.5 96

Şubat
2015 Korku Yapımcı 5.9 12,380
2014 Gerilim Senarist
Yapımcı
3.4 94

Palyaço
2014 Dram Yapımcı 5.7 19,320
2014 Komedi Yapımcı 5.0 1,268
2014 Dram Yapımcı    
2013 Gerilim Yapımcı 4.3 213

Çatı Katı
2013 Dram Yapımcı 5.6 4,623

Sokağın Sonundaki Ev
2012 Korku Yapımcı 5.6 65,885

Kader Günü
2011 Aksiyon Yapımcı 5.2 11,675
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.4 2,282
2010 Gerilim Yapımcı 5.3 1,353
2010 Gerilim Yapımcı
Çeşitli
4.5 894

Kutuptaki Patlama
2010 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 3.9 3,315
2010 Suç Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.2 370

Kanlı Yaz
2009 Korku Yapımcı 4.5 2,933
2009 Dram Yapımcı
Çeşitli
3.5 352
2009 Komedi Yapımcı 3.7 1,207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019