Giriş Kayıt
Cansu Koç

Cansu Koç


Oyuncu

Cansu Koç, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 6.7 109
2010 Suç Oyuncu 7.5 26,227
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 93
2007 Suç Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 6.2 36
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019