Giriş Kayıt
Cansu Koç

Cansu Koç


Oyuncu

Cansu Koç, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 6.7 102
2010 Suç Oyuncu 7.5 25,729
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 91
2007 Suç Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 6.2 35
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018