Giriş Kayıt
Joo-ah Shin

Joo-ah Shin (35)


Oyuncu

Joo-ah Shin, 20 Mart 1984 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Hieoro (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1984
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.7 6
2009 Komedi Oyuncu 7.4 99
2007 Oyuncu    
2006 22 Komedi Oyuncu 4.5 245
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 21 Komedi Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 21 Komedi Oyuncu 4.8 229
2004 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019