Giriş Kayıt
Constantine Maroulis

Constantine Maroulis (43)


Oyuncu

Constantine James Maroulis, 17 Eylül 1975 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Rock of Ages (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Constantine James Maroulis
Doğum Tarihi: 17 Eylül 1975
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Constantine J. Maroulis | Constantine James Maroul
Takma İsmi: Dean
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Komedi Oyuncu 4.6 396
2014 Komedi Oyuncu 8.2 19,472
2012 37 Komedi Oyuncu 5.9 68,361
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 7,072
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,270
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,278
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018