Giriş Kayıt
Constantine Maroulis

Constantine Maroulis (43)


Oyuncu

Constantine James Maroulis, 17 Eylül 1975 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Rock of Ages (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Constantine James Maroulis
Doğum Tarihi: 17 Eylül 1975
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Constantine J. Maroulis | Constantine James Maroul
Takma İsmi: Dean
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Komedi Oyuncu 4.6 398
2014 Komedi Oyuncu 8.2 19,695
2012 37 Komedi Oyuncu 5.9 68,689
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,103
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,302
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,513

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,316
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018