Giriş Kayıt
Brandon Olive

Brandon Olive (38)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Brandon Ray Olive, 02 Ağustos 1980 Shreveport, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

A Worthwhile Life (2017), (2014) The Single Moms Club (2014), (2008) Anlaşma (2008), (2015) 12 Gifts of Christmas (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon Ray Olive
Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Shreveport, Louisiana, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 2,140

Şanslı Logan
2017 37 Komedi Oyuncu 7.0 95,009
2017 37 Aksiyon Oyuncu 3.7 135
2017 37 Gerilim Oyuncu 5.4 31
2017 37 Gerilim Oyuncu 6.6 6,828
2017 37 Dram Oyuncu 6.2 602
2017 37 Gizem Oyuncu 5.5 487
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 141
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,393
2014 34 Komedi Oyuncu 5.3 5,145
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.5 13

Yarışçı Doğanlar
2011 31 Aksiyon Oyuncu    

Mükemmel Bir Kaçış
2009 29 Macera Oyuncu 6.5 62,399
2008 28 Dram 6.4 505

Anlaşma
2008 28 Dram Oyuncu 5.4 4,005
2007 27 Suç Oyuncu 7.3 133,629
2007 27 Suç Oyuncu 5.7 285

Edie
2006 26 Biyografi Oyuncu 6.4 19,508

Bak Şu Köpeğe
2006 26 Komedi Oyuncu 4.4 15,042
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018