Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 5,192

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 138,651

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 206,450

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 158,191

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 101,261

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 52,923

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 646,190

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,152

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 611,033

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 151,501

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 117,175

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 433,379

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 457,434

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 370,055

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 148,261
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,745) La casa de papel (2,130) The 100 (1,894) Better Call Saul (1,499) Yellowstone (1,352) Suits (1,181) Vikings (1,084) Friends (1,062) Westworld (1,054) Black Mirror (987)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018