Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 5,593

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 142,182

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 210,585

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 161,755

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 103,081

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 53,536

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 652,088

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,703

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 616,760

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 152,243

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 117,821

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 436,421

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 462,164

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 373,041

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 148,971
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018