Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 5,963

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 145,004

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 214,599

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 165,718

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 105,131

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 54,205

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 658,924

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,991

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 623,615

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 153,074

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 118,349

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 439,868

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 469,801

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 377,496

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 149,792
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018