Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 5,121

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 138,284

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 205,984

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 157,582

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 101,066

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 52,855

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 645,514

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,152

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 610,344

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 151,424

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 117,104

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 433,065

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 456,890

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 369,696

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 148,169
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018