Giriş Kayıt
Jack Schuster

Jack Schuster


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jack Schuster, yapım yöneticisi, yapımcı.

Juno (2007), Harold ve Kumar (2004), Harold and Kumar 2 (2008), Garez (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon 6.4 12,810
2012 Aksiyon Yapımcı 4.6 90
2011 Komedi Yapımcı 5.0 3,791
2011 Dram Yapım Yöneticisi 4.9 2,091
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 89,867
2010 Suç Yapımcı 4.4 2,268
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 1,300

Kara Büyü
2009 Korku 6.6 175,831

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 Suç Yapım Yöneticisi 4.6 20,686

Patenci Kızlar
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 60,926
2009 Korku Yapım Yöneticisi 4.8 4,233

Yıldız Kaçakları
2009 Korku Yapım Yöneticisi 4.4 950

Garez 3
2009 Korku Yapım Yöneticisi 4.8 15,445
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.9 1,369

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 20,446

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 388,551

Yolcular
2008 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 31,846

Karabasan 3
2008 Korku Yapım Yöneticisi 4.9 4,320
2008 Fantastik Yapım Yöneticisi 3.4 1,137

Harold and Kumar 2
2008 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 124,024
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 462,541

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 39,994

Karabasan 2
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 7,295

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.9 10,966

Haberciler
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 36,403

Garez 2
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.0 43,929

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 6,229

Karabasan
2005 Dram Yapım Yöneticisi 4.2 28,418

Garez
2004 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 130,056

Harold ve Kumar
2004 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 171,031

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yapım Yöneticisi 5.3 49,357
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019