Giriş Kayıt
Mercedes Hoyos

Mercedes Hoyos


Oyuncu

Mercedes Hoyos, oyuncu.

Every Thing Will Be Fine (2015), Benim Adım Juani (2006), (2015) Techo y comida (2015), (2015) Ayrık Otu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.1 57
2015 Tarihi Oyuncu 6.4 59

Ayrık Otu
2015 Komedi Oyuncu 5.9 504
2015 Dram Oyuncu 5.5 3,890
2015 Dram Oyuncu 6.9 739
2015 Komedi Oyuncu 7.0 418
2014 Dram Oyuncu 7.7 489
2010 Dram Oyuncu 6.8 102
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu 6.7 890
2008 Oyuncu 3.4 26

Dünyanın Merkezi
2007 Dram Oyuncu 5.9 209

Benim Adım Juani
2006 Komedi Oyuncu 5.0 1,171
2005 Oyuncu 5.9 239
2001 Oyuncu 7.4 1,103
2000 Oyuncu 5.6 579
1999 Oyuncu 6.0 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019