Giriş Kayıt
Briana Hamilton

Briana Hamilton


Görsel Efekt

Briana Hamilton, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 263,178

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 167,525

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 143,940

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 141,286

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 167,697

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 557,209

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 34,982

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,497,322

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,353,937
2002 Macera Görsel Efekt 5.0 88,128

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Görsel Efekt 6.9 141,242
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019