Giriş Kayıt
James Gosling

James Gosling


Müzisyen, Müzisyen

James Gosling, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Müzik 5.7 17,085
2013 Macera Müzik 6.5 11,773

Lanet Takım
2009 Biyografi Müzik 7.5 44,291
2008 Macera Müzik 7.9 82,526

Kulübe
2008 Komedi Müzik 6.1 12,646
2008 Biyografi Müzik 8.5 33,555
2004 Kısa Metraj Müzik 7.7 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022