Giriş Kayıt
Refik Çakar

Refik Çakar


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Refik Çakar, görüntü yönetmeni, yönetmen, senarist, yapımcı.

Uzak İhtimal (2009), "Asmalı Konak" (2002), Kampüste Çıplak Ayaklar (2009), F Tipi Film (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 394
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 314
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 54
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 498
2012 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.0 8
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 4.2 224
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 541
2011 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 19
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 36
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 1,895
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 573
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 445
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 135
2006 Suç Görüntü Yönetmeni 4.9 151
2006 Suç Görüntü Yönetmeni 5.9 250
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 3.5 24
2006 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.2 69
2004 Romantik Görüntü Yönetmeni 4.9 389
2003 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.8 74
2002 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 1,743
2002 Romantik Görüntü Yönetmeni 5.3 26
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 51
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 318
1999 Görüntü Yönetmeni 4.8 40
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 55
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019