Giriş Kayıt
An Rydant

An Rydant


Yapımcı

An Rydant, yapımcı.

Kırık Çember (2012), Tedavi (2014), Adalet Peşinde (2013), Frits en Freddy (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 7.4 266
2015 Komedi Yapımcı 6.1 39
2014 Dram Yapımcı 7.5 1,019

Tedavi
2014 Gizem Yapımcı 7.2 7,155
2014 Dram Yapımcı 6.7 49

Adalet Peşinde
2013 Dram Yapımcı 7.1 2,448

Kırık Çember
2012 Dram Yapımcı 7.8 36,216
2012 Komedi Yapımcı 5.9 528
2012 Komedi Yapımcı 7.9 649

Taş Kafa
2011 Suç Yapımcı 7.4 20,547
2011 Suç Yapımcı 6.1 597
2010 Komedi Yapımcı 6.4 1,320
2010 Komedi Yapımcı 5.8 819
2010 Komedi Yapımcı 5.4 481

Oksijen
2010 Dram Yapımcı 7.2 1,137
2010 Dram Yapımcı 6.1 1,160

Çölde Kutup Ayısı
2009 Komedi Yapımcı 7.4 8,728
2009 Biyografi Yapımcı 6.7 1,102
2009 Dram Yapımcı 7.5 855
2008 Dram Yapımcı 6.0 411
2008 Komedi Yapımcı 6.2 107
2008 Dram Yapımcı    

Moskova'da Çarpışma
2008 Komedi Yapımcı 7.2 3,626

Davetsiz Misafir
2005 Gizem Yapımcı 6.8 1,448
2003 Suç Yapımcı 6.7 201
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (43,696) Supernatural (3,899) Star Trek: Discovery (2,824) The Big Bang Theory (2,281) The Flash (1,812) Vikings (1,419) This Is Us (1,275) Into the Badlands (1,083) American Gods (989) Arrow (972)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019