Giriş Kayıt
Hilla Medalia

Hilla Medalia


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Editör

Hilla Medalia, yapımcı, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 7.1 145

Muhi
2017 Belgesel Yapımcı 8.5 67
2016 Belgesel Yapımcı 7.1 61
2015 Belgesel Yapımcı 7.4 266
2014 Belgesel Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.6 322
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.3 560
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 251
2012 Belgesel Yapımcı    
2009 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.3 15
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 238
2004 Belgesel Editör
Yapımcı
Yönetmen
   
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018