Giriş Kayıt
Hana Vagnerová

Hana Vagnerová (35)


Oyuncu

Hana Vagnerová, 21 Şubat 1983 Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

Vyprávej (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1983
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Kısa Metraj Oyuncu    
2017 34 Biyografi Oyuncu 5.8 424
2017 34 Komedi Oyuncu    
2017 34 Dram Oyuncu    
2016 33 Biyografi Oyuncu 5.6 959
2015 32 Komedi Oyuncu 5.6 159
2014 31 Komedi Oyuncu 6.5 79
2014 31 Dram Oyuncu 5.5 43
2013 30 Dram Oyuncu 4.6 89
2009 Komedi Oyuncu 6.8 108
2008 25 Biyografi Oyuncu 6.0 3,467
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018