Giriş Kayıt
Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum (38)


Oyuncu

Sarah Felberbaum, 20 Mart 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Il principe abusivo (2013), Il gioiellino (2011), Una piccola impresa meridionale (2013), (2016) Medici: Masters of Florence (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 38 Komedi Oyuncu    
2018 37 Oyuncu 6.3 66
2018 37 Oyuncu 5.7 21
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 11,184
2015 34 Komedi Oyuncu 5.7 448
2013 32 Komedi Oyuncu 6.2 614
2013 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,362
2012 31 Komedi Oyuncu 6.3 1,080
2012 31 Suç Oyuncu 8.0 836
2011 30 Dram Oyuncu 6.7 997
2011 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,314
2010 29 Komedi Oyuncu 5.0 288
2010 29 Komedi Oyuncu 5.8 1,920
2010 29 Dram Oyuncu 6.3 142
2007 Dram Oyuncu 7.7 234
2007 26 Komedi Oyuncu 5.6 233
2005 Komedi Oyuncu 7.5 60
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019