Giriş Kayıt
Michael Sorrells

Michael Sorrells


Oyuncu

Michael Sorrells, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Sorrels
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 3.9 403
2014 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 8.7 29

Otostopçu
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 38,544

Elvis ve Anabelle
2007 Dram Oyuncu 7.3 4,683

Dişler
2007 Komedi Çeşitli 5.4 39,298

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Çeşitli 5.9 64,214

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 132,192
2005 Komedi Oyuncu 5.0 2,063
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019