Giriş Kayıt
Junji Majima

Junji Majima


Oyuncu

Junji Majima, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jyunji Majima
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 30
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 1,082
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,545
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 339
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 43
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,045
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 468
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 11,304
2015 Animasyon Oyuncu 5.2 93
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 2,703
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,446
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,837
2015 Macera Oyuncu 7.4 8,503
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 10,528
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 16,524
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 16,478
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 128
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 24,694

Bir Hafta Arkadaşlar
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 517
2014 Komedi Oyuncu 5.6 179
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 662
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,223
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 347
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 3,586
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,091
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 262
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 722
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 733
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 1,781
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,552
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 66
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 276
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 34
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 15,812
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 327
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 199
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 102
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 702
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,761
2005 Fantastik Oyuncu 8.2 62
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022