Giriş Kayıt
Cheo Hodari Coker

Cheo Hodari Coker


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Cheo Hodari Coker, senarist, yapımcı, oyuncu.

Luke Cage (2016), Notorious (2009), Creed II (2018), Alçak Arabalar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 7.7 28,669

Alçak Arabalar
2016 Dram Senarist 5.7 1,818
2016 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 99,649
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 2,280
2013 Suç Yapımcı 8.3 66,439
2013 Aksiyon Yapımcı 8.0 45,029
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 128
2009 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 43,583
2009 Suç Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.4 23,314
2009 Biyografi Senarist 6.7 37,424
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019