Giriş Kayıt
Derek Raymond

Derek Raymond


Görsel Efekt, Animasyon

Derek Raymond, görsel efekt, animasyon.

Kubbenin Altında (2013), (2010) Raising Hope (2010), (2014) Extant (2014), (2014) NCIS: New Orleans (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon    
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 92,159
2015 Dram Görsel Efekt 8.4 120,070
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 266,543
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 42,144
2014 Suç Görsel Efekt 6.8 12,068
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 22,345
2014 Dram Görsel Efekt 6.1 1,944

Kubbenin Altında
2013 Dram Görsel Efekt 6.7 95,084

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 32,183
2013 Macera Görsel Efekt 6.6 4,537

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,960

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.8 196,140

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Görsel Efekt 8.1 244,283
2010 Animasyon Görsel Efekt 5.2 3,268
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 60,003
2010 Komedi Görsel Efekt 8.0 33,032
2010 Aksiyon Animasyon 9.2 7,008

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 137,819

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 64,317
2007 Aksiyon Animasyon 9.3 6,665

Parti Hayvanları
2006 Animasyon Animasyon 5.6 24,346

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 55,667
2006 Aksiyon Animasyon 7.3 294
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019