Giriş Kayıt
Anthony Barcelo

Anthony Barcelo


Görsel Efekt, Kameraman

Anthony Barcelo, görsel efekt, kameraman.

Marley ve Ben (2008), İnfazcı: Savaş Bölgesi (2008), Veronica Mars (2014), Whiskey Tango Foxtrot (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Fowler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görsel Efekt 4.5 436
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 89,173
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,939
2016 Biyografi Görsel Efekt 6.6 45,511

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 771,608

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 196,596

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 630,465
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 5,819
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 268,818

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 380,673
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.4 10,282

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 381,080
2014 Suç Görsel Efekt 6.8 46,191

Düzeltme
2014 Dram Görsel Efekt 5.1 5,342
2014 Dram Görsel Efekt 7.2 13,819

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 100,886

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 342,601
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 45,146

Devrim
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 77,717

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Görsel Efekt 5.4 12,787

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 517,161

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 786,275

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 422,289

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 249,297

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 104,822
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 76,234
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.9 8

Satılık Ruh
2010 Korku Görsel Efekt 4.8 18,188
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 60,393

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,348

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Görsel Efekt 6.5 755

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 253,280
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 323,522

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 123,767

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 187,450
2009 Macera Görsel Efekt 6.3 12,681

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,605

Marley ve Ben
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 134,293

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 56,584
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 204,252

Kralı Korumak
2007 Dram Görsel Efekt 4.8 310
2007 Korku Görsel Efekt 4.8 1,292

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Görsel Efekt 8.4 50,847

Işık Hızı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 2.5 963

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 4,327

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt 4.7 691
2006 Dram Kameraman 5.1 161
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 501

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 24,515
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 9,199
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019