Giriş Kayıt
Jenna Powell

Jenna Powell


Görsel Efekt

Jenna Powell, görsel efekt.

Doctor Who (2005), Endeavour (2012), The Sarah Jane Adventures (2007), The Worst Witch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.3 8,131
2017 Aile Görsel Efekt 7.5 878
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,421

Gökdelen
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 31,436

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.2 189,667
2013 Macera Görsel Efekt 9.4 12,569
2012 Suç Görsel Efekt 8.6 12,002
2012 Dram Görsel Efekt 8.4 4,575
2011 Macera Görsel Efekt 7.4 3,377
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,444

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 234,291
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,134
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,795
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 174,000
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018