Giriş Kayıt
Jenna Powell

Jenna Powell


Görsel Efekt

Jenna Powell, görsel efekt.

Doctor Who (2005), Endeavour (2012), The Sarah Jane Adventures (2007), The Worst Witch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.3 8,629
2017 Aile Görsel Efekt 7.5 965
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 2,896

Gökdelen
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 31,902

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.2 191,580
2013 Macera Görsel Efekt 9.4 15,560
2012 Suç Görsel Efekt 8.6 12,440
2012 Dram Görsel Efekt 8.4 4,652
2011 Macera Görsel Efekt 7.3 3,836
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,754
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,738

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 235,871
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,315
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,973
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 176,200
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018