Giriş Kayıt
Jenna Powell

Jenna Powell


Görsel Efekt

Jenna Powell, görsel efekt.

Doctor Who (2005), Endeavour (2012), The Sarah Jane Adventures (2007), The Worst Witch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.3 8,966
2017 Aile Görsel Efekt 7.5 993
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 2,922

Gökdelen
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 32,294

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.2 193,056
2013 Macera Görsel Efekt 9.4 15,783
2012 Suç Görsel Efekt 8.6 12,757
2012 Dram Görsel Efekt 8.4 4,708
2011 Macera Görsel Efekt 7.3 4,015
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,782
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,748

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 237,170
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,375
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 36,123
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 178,731
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018