Giriş Kayıt
Vanessa Radman

Vanessa Radman (44)


Oyuncu

Vanessa Radman, 01 Ocak 1974 Krizevci, Sırbistan, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Krizevci, Sırbistan, Yugoslavya
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Cinayetler
2012 38 Suç Oyuncu 5.2 60
2010 36 Biyografi Oyuncu 4.8 984
2009 35 Dram Oyuncu 6.3 82
2007 33 Dram Oyuncu 6.7 325
2001 Suç Oyuncu 5.9 188
1995 Dram Oyuncu 5.4 564
1981 Suç Oyuncu 6.5 558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018