Giriş Kayıt
Naomi Mulholland

Naomi Mulholland


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Naomi Mulholland, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.3 161
2012 Dram Yapımcı 7.6 566
2011 Komedi Yapımcı 7.1 953

Karanlıktan Korkma
2010 Korku Çeşitli 5.6 43,958
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 137

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 83,456
2008 Suç Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.7 1,293

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Çeşitli 5.2 204,743
2007 Suç Çeşitli 7.3 668
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018