Giriş Kayıt
Kimberly Burk

Kimberly Burk


Görsel Efekt, Animasyon

Kimberly Burk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 106,261

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Görsel Efekt 7.1 162,583

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Görsel Efekt 5.4 17,147

Define Gezegeni
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.1 87,831

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.9 89,816
1999 Animasyon Animasyon 7.2 31,624

Herkül
1997 Animasyon Görsel Efekt 7.3 176,648

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.9 123,744
1995 Animasyon Görsel Efekt 6.7 147,294
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019