Giriş Kayıt
Raimund Felt

Raimund Felt


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Raimund Felt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Raimund Feldt | Raimond Felt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Yapımcı 6.8 141
1983 Macera Yapımcı 6.9 198
1979 Suç Yapımcı 6.9 944
1977 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 71
1969 Macera Yapım Yöneticisi 7.9 1,236
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019