Giriş Kayıt
Raimund Felt

Raimund Felt


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Raimund Felt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Raimund Feldt | Raimond Felt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Yapımcı 6.8 139
1983 Macera Yapımcı 6.9 196
1979 Suç Yapımcı 6.9 920
1977 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 70
1969 Macera Yapım Yöneticisi 7.9 1,222
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018