Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı.

The 80th Annual Academy Awards (2008), The 76th Annual Academy Awards (2004), The 78th Annual Academy Awards (2006), The 77th Annual Academy Awards (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 107
2009 Çeşitli 8.0 2,170
2008 Çeşitli 6.8 1,405
2007 Çeşitli 7.3 1,345
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,145
2006 Müzik Çeşitli 6.7 1,037
2005 Müzik Çeşitli 6.1 1,075
2004 Belgesel Senarist 5.4 120
2004 Müzik Çeşitli 6.4 1,161
2003 Çeşitli 6.3 931
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019