Giriş Kayıt
Harriet Glynn

Harriet Glynn


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Harriet Glynn, yapımcı, yapım yöneticisi.

Altın Gol (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hattie Glynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.4 1,086
2017 Korku Yapım Yöneticisi 3.1 187
2017 Biyografi Yapımcı 6.0 794

Yaşam Kürü
2016 Dram Çeşitli 6.4 71,671
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 168,290
2014 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.4 573

Altın Gol
2013 Animasyon Yapımcı 6.5 8,245
2012 Korku Çeşitli 2.2 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019