Giriş Kayıt
Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları (37)


Oyuncu

Sezin Akbaşoğulları, 21 Nisan 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), O... Çocukları (2008), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2016) Cesur Ve Güzel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Boğa
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Komedi Oyuncu 6.0 45
2018 Oyuncu 6.1 125
2017 36 Suç 7.1 1,376

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 8.1 5,839
2017 Dram Oyuncu 7.4 24
2016 Romantik Oyuncu 6.5 3,222
2016 Oyuncu 7.3 32
2015 Dram Oyuncu 6.6 75
2014 33 Dram Oyuncu 6.5 2,152
2014 33 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 7
2012 31 Dram Oyuncu 4.6 156
2011 30 Dram Oyuncu 3.0 13
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 450
2010 Suç Oyuncu 8.7 22,815
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 4,532
2008 Dram Oyuncu 5.4 18
2005 Macera Oyuncu 5.5 12
2005 Dram Oyuncu 5.1 336
2004 23 Dram Oyuncu 7.3 98
2004 23 Dram Oyuncu    
2002 Oyuncu 5.7 106
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019