Giriş Kayıt
Bill Prudich

Bill Prudich


Oyuncu

Bill Prudich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Oyuncu 8.1 393,249

Muppetlar
2011 Komedi Oyuncu 7.1 80,979
2010 Komedi Oyuncu 8.0 32,780

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Oyuncu 3.2 9,269
1984 Dram Oyuncu 5.0 3,069

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Oyuncu 8.5 1,414
1982 Dram Oyuncu 6.9 2,573
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018