Giriş Kayıt
Bill Prudich

Bill Prudich


Oyuncu

Bill Prudich, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Oyuncu 8.1 402,667

Muppetlar
2011 Komedi Oyuncu 7.1 81,271
2010 Komedi Oyuncu 8.0 32,888

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Oyuncu 3.2 9,324
1984 Dram Oyuncu 5.0 3,216

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Oyuncu 8.4 1,638
1982 Dram Oyuncu 6.9 2,612
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018