Giriş Kayıt
Brian Vogt

Brian Vogt


Görsel Efekt

Brian Vogt, görsel efekt.

Spring Break Shark Attack (2005), Georgia O'Keeffe (2009), (1966) Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), (1967) "Star Trek" Space Seed (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Biyografi Görsel Efekt 6.6 784
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 266
2005 Biyografi Görsel Efekt 6.9 1,077
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 2,516
2005 Macera Görsel Efekt 3.8 2,099
1967 Macera Görsel Efekt 8.9 3,018

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 65,699
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019