Giriş Kayıt
Seth Lind

Seth Lind


Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Seth Lind, yapımcı, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Kameraman
4.5 160
2014 Belgesel 6.0 171
2012 Komedi 6.8 11,133
2009 Komedi 4.7 4,157
2005 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.0 54

6. Oyun
2005 Komedi Çeşitli 5.9 2,380
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019